Foglalj időpontot online!

Mi az a ContiSafe3TM?

A ContiSafe3TM egy új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomag, mely magában foglalja az assistance-szolgáltatást, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást, mindössze 2.990,- Ft ajánlott fogyasztói ártól. Így az utazás legteljesebb biztonságát nyújtja Önnek 2 éven át.

A Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért megalkotta saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy belátható időn belül nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát. Mindezzel összhangban alkotta meg a német technológiai vállalat a ContiSafe3TM szolgáltatási csomagját, hiszen Az Ön biztonsága számunkra túlmutat abroncsai biztonságán.

Defektgarancia

Abroncsai biztonságáért. Amennyiben biztosított abroncsa defektet kap, úgy - kopásarányos mértékig - díjmentesen biztosítunk Önnek helyette újat.

Assistance szolgáltatás

Megoldás a váratlan helyzetekre. Szombat este esőben defektet kap, és egy országút szélén kétségbeesetten áll mozgásképtelen járműve mellett? Az assistance szolgáltatás keretében 1 órán belül érkezik a segítség, mely vagy a helyszínen, vagy a legközelebbi szervizig elszállítva, díjmentesen megoldja Ön helyett a problémát.

Balesetbiztosítás

Ön és utastársai védelmére, itthon és Európában A gépjármű összes utasára vonatkozóan, a baleset típusától függetlenül, biztosítási összeg kerül kifizetésre baleseti halál és baleseti rokkantság esetén.

Hogyan juthat hozzá a ContiSafe3TM-hoz?

1.  Vásároljon egy garnitúra (4 db) Continental csoport által forgalmazott személygépjármű-abroncsot** otthona kényelméből online, vagy személyesen nálunk.

2  Vásároljon ContiSafe3TM szolgáltatási csomagot mindössze 2.990,- Ft-tól otthona kényelméből online, vagy személyesen az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!

3  Szereltesse fel megvásárolt abroncsait nálunk, az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!

4  Regisztráljon a www.ContiSafe3TM.hu oldalon otthona kényelméből, az abroncsok felszereltetésétől számított 8 napon belül, és másnap 00:00 órától már Öné is a teljes körű biztonság élménye!

**2018. március 19-től vásárolt Continental, Barum, Uniroyal, General Tire, Semperit márkájú személygépjármű- és kistehergépjármű-abroncsok

Mire lesz szükség a regisztrációhoz?

Abroncs számla

Szerelési számla

ContiSafe3TM számla (ezen három tétel akár egy számlán is szerepelhet)

Gépjármű alapadatai

Tulajdonos vagy üzembentartó alapadatai

A szolgáltatás díja

Conti Safe3 bruttó ára, mely 4db abroncsra vonatkozik:

14 col esetén: 3990,-

15 col esetén: 4990,-

16 col esetén: 5990,-

17 col esetén: 6990,-

18 col esetén: 7990,-

19 col esetén: 8990,-

20 col esetén: 9990,-

Regisztrációért kérjük kattintson: https://contisafe3.hu/#gotoreg

További információk: https://contisafe3.hu/

Forrás: https://contisafe3.hu/


Forgalmazott termékeinkre
1 év garanciát vállalunk!

Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...