A Palotagumi-Trade Kft olyan kis, -és nagykereskedő vállalat, mely gumiabroncsok értékesítésével, és szerelésével foglalkozik.

A vállalkozást 1990 óta működik,  2012 évvégén egy második, kisebb műhellyel is bővült a társaság, amely a IV. kerületben található és szintén ugyanez a tevékenységi köre.

Forgalmazott termékei között megtalálhatóak motor-, személy-, kisteher-, teher-, és mezőgazdasági abroncsok széles választéka. Ezenkívül kínálatában fellelhető bizonyos alkatrészek, amelyek vagy a felszerelt gumiabroncsokhoz vagy az alu- és acél felnik felszereléséhez kapcsolódó anyagok.  Ide tartoznak a tömlők, védőszalagok, csavarok, kerékőr csavarok, hóláncok, dísztárcsák stb.

Tárgyi felszereltségben teljesen megfelel a követelményeknek, legyen szó a szerelőgépekről, alkatrészekről, szerszámokról, a szereléshez szükséges alapanyagokról, vagy a tűzvédelmi előírások által meghatározott tűzoltó készülékekről.

A szerelés csak személy- és kisteherabroncsok esetén lehetséges, így a vevők, akik motor-, teher- vagy mezőgazdasági gumikat vásárolnak, az autóra való felrakását sajnos nem tudjuk vállalni.


Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...