ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
(ÁSZF)

A  webshop üzemeltetője a Palotagumi Trade Kft (1162 Budapest, Csömöri út 270..; adószám: 10355497-2-42).

A www.palotagumi.hu internetes áruházában azon vevők vásárolhatnak, akik elfogadják az Általános Szerződési feltételeket.

Webáruházunkban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat.

A megrendelés elküldésével a vevő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti.

A megrendelés elküldésekor az adatlapon megadott e-mail címre automatikus levelet kap a megrendelt termék(ek)ről, és az átvétel módjáról.

Megrendelését telefonon és e-mailben is visszaigazoljuk, tájékoztatjuk a megrendelt áru kiszállítási időpontjáról (megrendeléstől számítva 24-72 óra ), vagy személyes átvétel esetén (megrendeléstől számítva 24-48 óra), amennyiben a vevő kéri szerelési időpontot egyeztetünk.

Az áru átvételekor a vevő elismeri vénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést. A rendelés és átvétel alkalmával a termékek adatainak pontos ellenőrzése a megrendelő feladata, amennyiben ennek elmulasztásából kára származik, azt az Eladó nem köteles számára megtéríteni

Nagyobb mennyiségű (flotta) megrendelés esetén személyre szabott árakat biztosítunk.

1db gumiabroncsot webáruházunkban nem tud vásárolni, minimális mennyiség: 4db.

A Palotagumi Trade Kft fenntartja magának az árváltoztatás jogát, ebben az esetben a teljesítés előtt a vevőt telefonon értesítjük.

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor a telephelyünkön, vagy házhozszállítás esetén a futárnak készpénzben fizeti.

Fenntartjuk a jogot, hogy a rendelés teljesítésétől, indoklás nélkül - a vételár kiegyenlítése előtt bármikor - elálljunk.

Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.


Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...